Hlavní obsah

Horoskopy na Boží hod vánoční

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Vánoce jsou Vánoce a pečeně jest jejich sestra

Foto: Dominik Bachůrek
Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Venuše v postavení k Marsu slibuje zajímavou společnost a originální nápady na využití volného času. Pokud jde o tradice, zachováte jen ty, které máte rádi a vyhovují vám i rodině. Vaše přání lidem v okolí, by měla jít opravdu od srdce.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Prosazovat se budou Mars s Merkurem, což přeje společenskému životu a slibuje spoustu zábavy. Budete se muset zbavit pohodlnosti a navštívit přátele nebo příbuzné. Slova mají svoji moc, říkejte jenom to, co nikoho nezarmoutí.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Vaše rozhovory s rodinnými příslušníky se budou vyznačovat nebývalou upřímností a zároveň velkým taktem. Dozvíte se hodně užitečných věcí o sobě i ostatních. Vzájemná očista se pozitivně odrazí na vašich vztazích v budoucnosti.  

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Budete mít čas a příležitost k řadě setkání a milému strávení času v kruhu rodiny a známých. Sváteční atmosféra vám usnadní sblížení s osobou, které byste rádi sdělili něco velmi důležitého. Pozor na rušných komunikacích a špatných cestách.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Přejícná konstelace Venuše s Marsem oživí vztahy v stálých svazcích a vyvolá vlnu nových, vroucích citů. Pokud to počasí jen trochu dovolí, měli byste brzy vstát a jít ven. Budete v milé společnosti, toužící po aktivním odpočinku.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Průběh dnešního dne závisí na tom, nakolik jste ochotní roztočit své mozkové závity a naplánovat jiný program, než jen koukání na televizi a konzumaci vánočních dobrot. Neumíte se přetvařovat, vyhýbejte se situacím, kdy nemůžete být sami sebou.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Sebedůvěra a pocit vnitřní spokojenosti vás předurčují k tomu, abyste se stali motorem aktivit jak v rodině, tak kdekoli jinde. Večer zkuste oprášit deskové hry, malé i velké děti budou nadšené. Šťastné chvíle mají před sebou i čerstvě zamilovaní.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Budete hovorní, vstřícní, připravení okamžitě se zapojit do každé legrace. Nelze vyloučit, že sváteční den využijete k setkání s někým, koho jste léta neviděli. Po setmění si najdete chvíli, abyste se o samotě potěšili z vánočních dárků.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Rodina na vás může vyžadovat nějaký kompromis, budete se zřejmě muset přizpůsobit jejím očekáváním. V dobrém rozmaru to bez problémů a rádi uděláte. V klidu u stromečku si moc neposedíte, ale partner a děti vám to bohatě  vynahradí. 

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Ze všeho nejdůležitější pro vás dnes bude rodina a její spokojenost. Proberete společně spoustu plánů a dohodnete se na jednom důležitém předsevzetí. Starší ročníky by to neměly přehánět při zimních sportech. Nepokažte si svátky.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Ať již jako hostitel nebo host, představíte se v tom nejlepším světle. Budete pozorní a všímaví, neunikne vám ani naznak přání vašemu srdci blízkých osob. Můžete rovněž dostat nějaký dodatečný, v tom případě velice nevšední dárek.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Pozitivní planetární aspekty slibují přinést řadu příjemných prožitků. Vyvrcholením dne bude setkání s někým, koho jste nečekali. Letos určitě nezůstanete sedět přecpaní za svátečním stolem. Ochotně se zapojíte do aktivit vašich blízkých.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám