Hlavní obsah

Dánové si o Vánocích dopřejí hodně sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KODAŇ

Vánoční svátky v Dánsku by měly být letos bohaté také na sexuální radovánky. Alespoň to naznačuje zvýšený prodej prostředků na povzbuzení potence. O něj klienti projevují o čtrnáct procent vyšší zájem oproti listopadu.

Článek

Vše zatím vypadá, že nákupní horečka už do vánočních svátků neopadne, usoudil mluvčí farmaceutické společnosti pro list Politiken.

Zájem o povzbuzující prostředky v zemi roste před každými Vánocemi, například loni se poptávka navýšila dokonce o sedmnáct procent. Marianne Egenseová z dánského Sexuologického centra si zesílenou předvánoční sexuální aktivitu svých krajanů vysvětluje tím, že prosinec je pro páry zcela mimořádný měsíc.

"Musíme čelit temným dnům, které nás nutí k semknutosti, a chceme se mít spolu dobře," vysvětlila. Kromě toho se ovšem v prosinci pořádají také nesčetné vánoční večírky na pracovištích. Na nich se kolegové dokáží mezi sebou pořádně vydovádět.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Máte v době Vánoc větší chuť na sex?

Anketa

Máte v době Vánoc větší chuť na sex?
Ano
40,2 %
Ne
59,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 542 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám