Hlavní obsah

Po unikátních skateboardech s krví Tonyho Hawka se zaprášilo

Nadšenci skateboardingu a sběratelé se radují. Americká společnost uvedla na trh minulý týden speciální edici skateboardů, které obsahují malé množství krve samotné legendy tohoto sportu Tonyho Hawka. A podle očekávání se po nich jenom zaprášilo.

Foto: Profimedia.cz

Tony Hawk

Článek

Třiapadesátiletý Američan Hawk je zřejmě nejznámějším skateboardistou historie. Jako první na světě zvládl na prkně otočku o 900 stupňů a jeho jméno proslavila rovněž populární herní série Tony Hawk's Pro Skater. Nyní v rámci spolupráce se společností Liquid Death daroval svoji krev pro výrobu stovky skateboardů.

Sterilizovanou krev výrobce přimíchal do červené barvy, která byla následně použita při výrobě skateboardů. Kupující kromě unikátního skateboardu dostanou za svých 500 dolarů (10 700 Kč) rovněž certifikát pravosti. Společnost pak deset procent zisku věnuje organizacím, které bojují proti znečišťování oceánů plasty.

Nevidomý skateboardista předvádí úchvatné kousky

Muži

„Děkuji společnosti za jedinečnou příležitost, ale prosím, buďte s mojí životní sílou opatrní,” uvedl Hawk. Skateboardy s jeho krví se teď bezesporu stanou žádaným zbožím mezi sběrateli a opravdovými fanoušky skateboardingu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám