Hlavní obsah

Nevíte už co by? Kupte si geometricky dokonalý pozlacený exkrement

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2017 teprve nabírá na obrátkách a již je zde rádoby velmi netradiční umělecký kousek, který bude jen velmi složité porazit, co do bizarnosti. Pokud máte pocit, že tento rok nebude stát za moc, anebo prostě jednoduše toužíte po tom mít ve svém pokoji vystavený pozlacený výkal, nastražte uši.

Foto: Skrekstore

Designově dokonalé, cenově drahé, prakticky nepoužitelné...

Článek

Proč stojí za to o něčem takovém vůbec psát? On to totiž není kdejaký výkal, on je to z geometrického hlediska dokonalý výkal. Tato maličká skulptura totiž používá nejen Archimédovu spirálu, ale také vzorce, který využívali staří Egypťané k tomu, aby byly pyramidy dokonale souměrné. A výsledkem je to, co vidíte na snímku.

Cena pozlaceného exkrementu činí 350 dolarů (8860 Kč), ale pokud jste pouze fanoušky dokonalých tvarů a na blýskání si příliš nepotrpíte, tak si můžete koupit to samé, jen v provedení z uhlí či černého porcelánu.

Foto: Skrekstore

Chtěli byste si něco takového vystavit ve svém bytě?

Nabízí se otázka k čemu něco takového je. Tento nevkusný avšak geometricky úchvatný předmět může sloužit maximálně asi tak jako těžítko. Anebo jako dárek. Až se vás příště někdo z příbuzenstva, koho nemůžete vystát, zeptá, co mu dáte za dárek, garantujeme vám, že si na toto „těžítko” v mžiku vzpomenete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám