Hlavní obsah

Nejšťastnější muž světa? Chodí s oběma dvojčaty najednou

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojčata Victoria a Amanda Hepperleovy k sobě měla odjakživa blízko. Jako malé sdílely dívky hračky, oblečení, později své první soukromé tajnosti a nyní, ve 27 letech, i přítele. Divné? Možná. Jejich vysvětlení je však odzbrojující: „Co je moje, je i její.” Stejně starý Ian Diaz chodí tedy s oběma. A ač se prý často cítí unavený, uznává, že má místy pocit, jako by byl nejšťastnější muž na světě.

BEZ KOMENTÁŘE: Victoria a Amanda chodí společně s Ianem

 
Článek

Každý den se pohybuje po velmi tenkém laně a dobře si to uvědomuje. Sice žije život, o kterém marně sní nejeden muž, ale uznává, že nic není tak jednoduché a krásné, jak se může zdát: „Někteří muži si mohou myslet, že spát s dvojčaty je super, ale není to vždy jen pohodová projížďka.”

Dívky to ale berou v pohodě a nechápou, proč je okolo jejich vztahu tolik povyku. S Ianem začala chodit nejdříve Victoria a jejich vztah čtyři roky perfektně fungoval. Poté si Amanda prošla těžkým rozchodem a Victoria s ní soucítila natolik, že se rozhodla jí nabídnout sdílení svého partnera.

Dvě ženy, dvojnásobná pozornost

„Ano, teď spolu žijeme tři a neshledáváme na tom nic divného. Ačkoliv přiznávám, že bych si přála, abych mohla říci totéž i o našich rodičích a přátelích. My žijeme spokojený život ve všech rovinách – citové i sexuální. A to i když jde o rozhodnutí, která z nás bude s Ianem trávit noc. Rozumí nám a chápe nás. Navíc si myslím, že každému chlapovi lichotí dvojnásobná pozornost,” uvedla Victoria.

Právě ona nabídla v roce 2012 své sestře, aby se přidala do jejich vztahu. Ač to byl poněkud bizarní plán, vyšel. Victoria tvrdí, že její vztah s Ianem byl velmi silný a byl postavený na vzájemném pochopení a důvěře. „Ian dobře ví, že můj vztah s Amandou byl vždy významnou částí mého života a že bych pro ni udělala cokoliv. Když se před dvěma lety rozešla s přítelem, sdílela jsem její velkou bolest. Přišlo mi tak přirozené ji přizvat do našeho láskyplného vztahu,” tvrdí jedna ze sester.

Ian měl pochybnosti

Ač se to zdá nepravděpodobné, tak tím, kdo zpočátku opravdu hodně váhal, byl Ian. Zejména pak kvůli tomu, že tušil, že jeho rodiče nebudou z jeho nového vztahu ani trochu nadšení. A tušil to správně. Ač stojí na vlastních nohou, vlastní svůj byt v městečku Guttenberg ve státě New Jersey, konzervativní rodiče mu změnu v jeho vztahu ani trochu neschvalují.

„Miluji obě stejně. Ačkoliv pravda je, že očekávám, že si vezmu Vicky jako první, protože jsem s ní také dříve začal vztah. Máme spolu tradiční vztah – milující a harmonický, přičemž já jsem ten dominantní. S Amandou však není debat o tom, kdo nosí kalhoty. V posteli je to hotové tornádo. S Victorií je to v posteli o citech, s Amandou o chtíči. Přiznávám ale, že jsou chvíle, kdy bych si rád užil jen pár dní klidu. Jenže je to jako být multimilionář – můžete vůbec nějaký den označit za špatný?” vznesl sám Ian řečnickou otázku.

Rodiče doufají v procitnutí

No, špatný den sem tam má, to když se vidí s rodiči. Oběma rodinám se totiž třístranná úmluva ani v nejmenším nelíbí. Otec dívek, David, který vychovával své dcery v katolické víře, společně se svou manželkou Ingrid doufá, že jejich ratolesti jednoho dne prohlédnou a Amanda z trojice vystoupí, aby mohla mít Victoria s Ianem normální vztah. Jenže dcery problém nevidí. Sice přiznávají, že se často hádají, ale jsou šťastné a Iana obě milují.

Victoria přiznává, že někdy na Amandu žárlí, uvědomuje si však, že ji Ian miluje. „Mluvili jsme spolu již o svatbě a já se na ten den moc těším. Pokud si jej však bude chtít posléze vzít i Amanda, bude to v pořádku. Důležité je, že budeme všichni dohromady šťastní.”

Společné milostné hrátky? Ne!

Ano pánové, dobře víme, že vás ta otázka napadla již při čtení titulku, ale odpověď jsme si nechali až do samého závěru. Trojice se nikdy neschází při milostných hrátkách společně. To je prý jedno ze základních pravidel, a možná i proto tento vztah funguje již dva roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám