Hlavní obsah

Nejkrásnější zločinec světa je na svobodě. Obratem se z něj stal model

Los Angeles

Ze zločince modelem. Tak by se dal ve zkratce popsat příběh Američana Jeremyho Meekse. Kalifornské policisty ani ve snu nenapadlo, co způsobí, když v červnu 2014 zveřejní fotku zatčeného recidivisty.

Foto: Profimedia.cz

Jeremy Meeks

Článek

Policisté zločinci pomohli ke hvězdné kariéře světového modela. Jeho snímek ze zatýkání brzy oblétl celý svět, z fotky totiž pohlížel nebývale atraktivní model. Meeks skutečně dostal ihned nabídky od několika modelingových agentur. Tento týden se konečně může vydat cestou showbyznysu. Byl propuštěn z vězení a zamíří rovnou na přehlídky a do reality show.

Meeks byl loni odsouzen ke dvěma rokům vězení za držení zbraní. Za dobré chování byl po roce propuštěn. Ještě před odchodem za mříže ale podepsal smlouvu s agenturou White Cross Management a Jimem Jordanem.

„Jsem nadšený a vděčný ze všeho, co mě teď čeká. Jsem připraven na focení s Jimem Jordanem a White Cross Management,“ napsal Meeks na Instagramu, kde zveřejnil svůj první snímek z civilu. Jordan teď vystupuje jako jeho oficiální manažer.

Ti, kdo znají mluvu vězeňských tetování, upozorňují však na vytetovanou slzičku pod Meeksovým levým okem. Slzy vytetované přímo pod okem totiž znamenají v kriminálnickém žargonu zabité osoby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám