Hlavní obsah

Muži v Bratislavě mají unikátní úkryt před manželkami

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Do holičství chodí muži kvůli úpravě vlasů, ale v Bratislavě vytvořili z podobného zařízení vyhledávaný pánský klub. Muži sem chodí nejen kvůli úpravě účesu, ale také odreagovat se, a to hned několika způsoby.

V bratislavském holičství si zákazníci mohou dát třeba drink nebo si zahrát playstationVideo: TV Markíza

 
Článek

Muži v bratislavském holičství mnohdy stráví i několik hodin. Dají si několik drinků, hrají play station, pokecají. „Je to taková klubovna, dalo by se říct,“ řekl jeden ze zákazníků televizi Markíza.

Většinou probírají mezi sebou témata ryze mužského charakteru: ženy, auta a podnikání. Do holičství chodí muži různých věkových kategorií a sociálních skupin. Ženy tu však nehledejte.

„Domnívám se, že žena, pokud není vysloveně extrovertní, se zde bude cítit špatně. Je tady příliš mnoho pánů, asi jako ve fotbalové šatně,“ uvedl další host.

Atypické holičství chce rozšířit své služby o netradiční techniky, jako je holení pomocí niti a opalování chloupků kolem uší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám