Hlavní obsah

Milionář si vydržoval harém s devíti ženami

Novinky, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britskému milionáři jedna žena nestačila - pořídil si jich hned devět a držel je v soukromém harému v luxusní vile na španělském pobřeží. Brit íránského původu Šoja Šojai (56) o sobě tvrdil, že je ropný magnát a přítel Baracka Obamy a Vladimira Putina.

Foto: Profimedia.cz

Muž si vytvořil novodobý harém. Ilustrační foto

Článek

Muž nalákal v Londýně celkem devět aspirujících modelek, které přesvědčil, že jim pomůže odstartovat kariéru. Místo toho je ale pod falešnou záminkou odvezl do své vily v arabském stylu na španělském pobřeží Costa Del Sol, kde je držel jako v harému - každou noc se v jeho ložnici střídaly.

Není divu, že se tak stal sedmkrát otcem, ženatý byl přitom jen s jednou z nich. Majetnější z dívek dokonce musely za pobyt platit neskutečných 6500 liber (213 tisíc korun) měsíčně, napsal list The Daily Mail.

Ženy, původem z Ruska, Německa, ale i Mongolska a Kazachstánu, policii potvrdily, že měly kdykoliv možnost opustit vilu, pouze však za doprovodu „Sašových“ - tak se nechal podnikatel přezdívat - řidičů a musely předem oznámit, kam jdou a kdy se vrátí. Upozornily ale, že jim a jejich dětem bylo vyhrožováno v případě, že by neuposlechly příkazů.

Používal rohypnol

Policie navíc ve vile našla sedativum rohypnol, které je prý pán domu nutil brát. Saša byl zatčen španělskou policií poté, co na něj jedna z dívek podala žalobu za domácí násilí, nyní je vyšetřován na svobodě.

Podnikatel obvinění odmítá a tvrdí, že ženy s ním měly sex dobrovolně a zdůraznil, že s nimi vždy zacházel ohleduplně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám