Hlavní obsah

Luxusní dárek pro manželku seženete levně, záruka spokojenosti není v ceně

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxusní auta, luxusní nemovitosti, luxusní šperky. Koho by nepřitahovaly věci, které si většina smrtelníků nemůže dovolit. Někdy se však punc výjimečnosti objeví i tam, kde byste ho pravděpodobně nehledali. A ač se jedná o marketingový tah, stojí za zmínku. Značka, která se sice primárně věnuje módě, tentokrát přišla s nápadem vyzdobit svým logem i obal pánské ochrany.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Samozřejmě se ihned nabízí otázka, proč by člověk měl vlastnit kondom Yves Saint-Laurent, když v jeho funkčnosti zřejmě nebude rozdíl oproti těm z běžné drogerie a připnutý na klopě, abyste dali najevo váš cit pro módu, ho zřejmě taky nevynosíte?

Jakmile se však zpráva o uvedení několika variant kondomů od YSL na trh dostala mezi uživatele sociálních sítí, ukázalo se, že svoje kupce kus značkového latexu najde. „Představte si, že doma pořádáte party a v koupelně necháte k dispozici kondomy od YSL,” zamýšlí se jedna z uživatelek.

Nová podložka na jógu vám otevře čakry, ale vyčistí účty

Muži

Ačkoli za běžný sortiment francouzské značky zaplatíte tučné částky, kondomy z pařížského butiku můžete pořídit poměrně levně. Na internetových stránkách společnost uvádí cenu pět liber, tedy asi 150 korun. Dá se tak říct, že za dárek pro manželku od Yves Saint-Laurent nemusíte už utratit tisíce. Otázkou ale zůstává, jak se drahá polovička bude tvářit, až místo kabelky vytáhnete kondom.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám