Hlavní obsah

Manželé vyrábějí luxusní žrádlo pro psy, sami ho ochutnávají

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zklamán kvalitou běžného psího žrádla se jeden britský manželský pár rozhodl, že tuto situaci změní. Manželé tak začali připravovat vlastní krmivo pro psy a o jeho vysoké úrovni jsou tak přesvědčeni, že ho sami testují.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Manželé vyrábějí kvalitní žrádlo pro psyVideo: Caters News, AP

 
Článek

Alex a Charlie Thurstanovi z anglického Shrewsbury začali před třemi lety připravovat vlastní žrádlo nejprve jen pro svého kokršpaněla jménem Crumble. Vařili jen z takových ingrediencí, z nichž by připravili jídlo pro své vlastní děti. Jejich výtvor postupně pro své mazlíčky začali vyžadovat i přátelé, a tak manželé brzy opustili svá zaměstnání a založili společnost Different Dog.

„Stalo se tak z našeho přesvědčení, že psi nejsou krmeni zrovna zdravým způsobem a nedostává se jim všeho, co potřebují. Když se podíváte 50 nebo 100 let dozadu, tak psi žrali mnohem zdravěji,“ uvedl pro agenturu AP Charlie Thurstan.

Pár, který je spolu 20 let, si najal veterináře a nutričního specialistu, s nimiž během roku a půl otestoval na 150 vzorků žrádla. Dnes firma zaměstnává i profesionální kuchaře, kteří přicházejí s novými nápady. K výrobě jsou používány lokální a čerstvé produkty, takže Thurstanovi klidně přiznají, že v rámci vývoje žrádlo pro psy sami zkoušejí.

„Pro lidi je jeho chuť v pořádku,“ řekl k tomu Charlie.

Zákazníci si výrobky firmy mohou objednat formou předplatného, k dispozici jsou také v desítkách obchodů po celé Británii. A cena? Za jednu porci v přepočtu od 75 do 165 korun.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám