Hlavní obsah

V Rusku vyrobili nejdražší fidget spinner na světě, stojí jako automobil

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud i vás popadla mánie fidget spinnerů a říkali jste si, že byste si mohli koupit nějaký hezčí a líbivější, zbystřete. Ruská firma Caviar, která se běžně zabývá zejména výrobou luxusních obalů na mobilní telefony a tablety, totiž na moment přesedlala i do této oblasti.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Na prodej je pozlacený fidget spinner osázený drahými kameny nebo kompletně zlatý spinner. Cena se však škrábe doslova do závratných výšin. Kompletně zlatá verze totiž stojí v přepočtu 380 tisíc korun. Pokud byste byli ochotni dát velkou sumu, ale o jeden řád nižší, pak je pro vás pozlacená verze s drahými kameny, která vyjde desetkrát méně.

Firma Caviar má za sebou například pozlacené obaly na iPhone 7 s diamanty, které nesly tváře Vladimira Putina či Donalda Trumpa.

Zvedne hladinu testosteronu

Tentokrát však Rusové stvořili zároveň i něco „nezlatého“. Jeden z vyrobených fidget spinnerů je vyrobený ze zinku, potažený ochrannou vrstvou a vyzdobený lebkou. Firma tvrdí, že u mužů zvedne hladinu testosteronu už jen pohled na něj.

Pokud vám však jejich produkty zdvihají spíše mandle, vězte, že firma vyrobila také speciální hodinky na oslavu Putinových narozenin a plánuje dát část zisku z nich na charitu. Chtěl by někdo hodinky?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám