Hlavní obsah

Mramorové vizitky jsou designovou lahůdkou, vyjdou však draho

Novinky, jky

Mramor je designovou klasikou v mnoha oblastech. Teprve v posledních letech se však dostává do sektoru, kde dříve neměl mnoho prostoru. Tenké pláty začínají zdobit obaly telefonů, laptopy, deníky či třeba surfařská prkna. Nyní do tohoto seznamu přibývají i vizitky.

Foto: archiv Mikol

Mramorové vizitky jsou stylovou záležitostí.

Článek

Sanfranciská designová firma Mikol přišla s vizitkami, které zaujmou asi každého, kdo chce dát najevo svůj společenský či pracovní status svým obchodním partnerům. Vyrábí je totiž z opravdového mramoru. Dost možná vás napadne, že je to poměrně nesmyslné, bude to jistě nákladné a navíc nepraktické kvůli hmotnosti mramoru. Pravdu máte jen částečně.

Mramorové vizitky jsou ve skutečnosti velmi tenké a působí kompaktně. Samozřejmě jsou ale výrazně těžší než běžné vizitky. Můžete si však být jisti, že s nimi zapůsobíte. Navíc vzhledem k tomu, že jsou vyráběny skutečně z přírodního mramoru, jsou všechny drobně odlišné, a vy tak nikdy nebudete mít dvě stejné.

Mramorové stejně jako běžné vizitky umožňují vepsat na ně všechny kontakty, které potřebujete. A přidat můžete dokonce i své logo, máte-li nějaké. Na výběr jsou tři barvy - černá (Nero Marquina), bílá (Carrara White) a béžová (Light Emperador).

A jsme u ceny. Firma nabízí vizitky v různém množství. Pokud jich chcete pouze 20, cena činí 125 dolarů, čímž se pohybujeme kolem ceny 150 korun za jednu vizitku. S množstvím cena klesá, avšak nikterak závratně. Když tak někomu svou vizitku dáte, je to vlastně podobné gesto, jako kdybyste mu koupili drink.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám