Hlavní obsah

Luxusní vodní skútr kříží jachtu s Rolls Roycem

Novinky, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na rozdíl od motorových člunů a jachet se návrháři vodních skútrů mohou soustředit především na to, aby jejich řízení přineslo majitelům co nejvíce zábavy. Firma Strand Craft nyní přichází s luxusním a vysoce výkonným plavidlem, díky němuž se za vámi budou všichni ostatní se závistí otáčet.

Foto: Strand Craft (3x)

V8 Wet Rod

Článek

V8 Wet Rod byl naprojektován tak, aby vypadal jako miniaturní jachta a esteticky se podobal autům značky Rolls Royce - navíc je vybaven masivním motorem V8 o obsahu 5,7 litru s výkonem 300 koní. Wet Rod je teprve ve vývoji, podle svých tvůrců je ale schopen dosáhnout rychlosti až 105 km/h.

Foto: Strand Craft

V8 Wet Rod

Uhlazená a lesklá konstrukce z uhlíkového vlákna a epoxidu je dlouhá 4,9 metru. Pod sedadlem najdete malou lednici, v níž budou vaše drinky vždy dokonale vychlazené, a další oddělený skladovací prostor k uložení větších předmětů.

Foto: Strand Craft

V8 Wet Rod

K základnímu vybavení si můžete dokoupit dřevěné či uhlíkové vykládání, barvu dle výběru, audio systém, chromovanou verzi motoru a GPS navigaci. Tento luxusní vodní skútr by měl být v prodeji ke konci roku. Cena? Začínat se bude na 49 tisících dolarů, tedy kolem miliónu korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám