Hlavní obsah

Primátorka: Julianne Mooreová je z Karlových Varů nadšená

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY
Aktualizováno

Nadšení z dějiště Mezinárodních filmových festivalů v Karlových Varech neskrývá její letošní největší filmová herecká hvězda Julianne Mooreová. Patří mezi osobnosti, které si západočeské město a atmosféru MFF zamilovaly hned po příjezdu.

Foto: Petr Horník, Právo

Julianne Mooreová se podepisuje fanouškům.

Článek

Mooreová dorazila do Varů s rodinou ve čtvrtek. V pátek se pak stala hlavní hvězdou zahajovacího ceremoniálu 54. ročníku MFF KV.

Karlovarské primátorce Andree Pfeffer Ferklové se na červeném koberci před hotelem Thermal americká držitelka Oscara a nyní i Křišťálového globu za mimořádný přínos světové kinematografii svěřila, že skvělí jsou i místní lidé.

Foto: Petr Horník, Právo

Julianne Mooreová na tiskové konferenci.

„Paní Julianne Mooreová byla super. Je to velmi milá, příjemná a krásná dáma a k tomu také sympatická. Přišla s manželem a s dcerou,“ popisovala Pfeffer Ferklová a pokračovala: „Když jsme se vítali, tak jsme si chviličku povídali, takže jsem se zeptala, jak se jí zatím líbí. Říkala, že je z města velmi nadšená a že by si jej ráda i prošla.”

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Primátorka Pfeffer Ferklová s Julianne Mooreovou a jejím manželem Bartem Freundlichem.

Postavou subtilní Pfeffer Ferklová se před  zahájením MFF KV dopředu tak trochu obávala, jak v horkém letním dni zvládne takřka dvě hodiny vítat festivalové hosty s robustním primátorským řetězem na krku. „Je těžký. Určitě by byla nějaká lehčí varianta pro ženy. Zvládnout se to ale dalo,“ brala věc s nadhledem primátorka.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Julianne Mooreová se podepisuje před hotelem Pupp.

Sama hodlá na nějaký film zajít: „Vzhledem k tomu, že mám ráda divadlo Semafor, tak bych docela ráda viděla snímek Pocta panu Suchému, který jej dokonce přijede s paní Molavcovou uvést. tak možná na to bych se ráda jela podívat.”

Reklama

Výběr článků

Načítám