Hlavní obsah

GH Pupp na týden ožije filmovým festivalem

Právo, vor

Pro letošní 54. ročník Mezinárodního filmového festivalu (MFF) v Karlových Varech připravil Grandhotel Pupp řadu velmi zajímavých novinek.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Lávka už dostává konečný tvar.

Článek

První novinkou je Moët 1869 Garden na terase před hotelem, která v noblesním prostředí nabídne několik barů a speciálně pro tuto příležitost připravené menu.

„Určitým protikladem k tomuto prostoru bude projekt PUPP-UP, velkolepé překvapení v Londýnském stylu. Přemostíme kvůli PUPP-UP baru říčku Teplou, na které vznikne v letošním ročníků filmového festivalu takováto impozantní zóna vůbec poprvé v historii,“ prozradil ředitel GH Pupp Jindřich Krausz.

„Gin Beefeater, v jehož vizuálním stylu bude zóna postavena, se destiluje v srdci Londýna, a právě pulsující energii této multikulturní metropole všem návštěvníkům PUPP-UP bar zprostředkuje. Těšit se můžete na příjemnou chill out zónu přes den a energické DJ´s sety večer, cool merch a nadšenou barmanskou crew”, přiblížil festivalový tahák připravený GH Pupp ředitel Krausz.

Kromě zábavy organizátoři mysleli i na ekologii. „V celém prostoru budou nápoje podávány výhradně v zálohovaných vratných kelímcích, a to výrazně zredukuje objem odpadu. Domnívám se, že v dnešní době musí být ohleduplnost k životnímu prostředí součástí filozofie každého dobrého hotelu,” komentoval ředitel.

Protože Pupp již tradičně hostí ty největší hvězdy festivalu, proběhnou tu i letos na jejich slavnostní večeře. Klasikou je závěrečná party festivalu, která se v Puppu koná každý rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám