Hlavní obsah

Závěrečný ceremoniál MFF KV začal. Hvězdy dorazily do Thermalu

Novinky, Lucie Sieglová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Příjezdem českých i zahraničních filmových hvězd a filmařů na červený koberec začal závěrečný ceremoniál karlovarského filmového festivalu. Na něm Jiří Bartoška předá Cenu prezidenta MFF KV Václavu Vorlíčkovi a Jeremymu Rennerovi, a samozřejmě budou vyhlášeni vítězové.

Záznam z příjezdů hvězd na červený koberecVideo: Novinky

 
Článek

Závěrečný ceremoniál se odehraje ve Velkém sále hotelu Thermal.

Hlavní zahraniční hvězdou bude již zmíněný Jeremy Renner, který ve Varech prezentoval snímek Wind River, ve kterém ztvárnil hlavní roli.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jeremy Renner přichází na projekci filmu Wind River.

Cenu prezidenta MFF KV za přínos české kinematografii převezme scenárista a režisér Václav Vorlíček.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Václav Vorlíček před hotelem Thermal

Ten v karlovarském divadle osobně uvedl svůj snímek Kdo chce zabít Jessii? a právě tam měl také převzít cenu. „Ale váha této osobnosti je tak velká, že bude dobře, když u toho budou televizní kamery,” řekl před příchodem režiséra na jeviště Marek Eben.

I bez slavnostního předání ceny Vorlíčkovi zaplněné divadlo několik minut aplaudovalo vestoje.

Vorlíček do hotelu Thermal dorazil mezi prvními, následován Markem Ebenem a prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou, jehož doprovázela manželka Andrea.

Po červeném koberci se prošli také muzikant Michal Dvořák s manželkou Lucií, herec Jiří Dvořák, nebo herečka Tatiana Pauhofová.

Zahájení ozdobila Rennerova hollywoodská kolegyně Uma Thurmanová. Ta na červeném koberci před Thermalem zapózovala i s dětmi, které přicestovaly s ní.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Uma Thurmanová zdraví fanoušky před hotelem Thermal

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám