Hlavní obsah

Volné lístky na pořad s Umou Thurmanovou zmizely za deset minut

• Aktualizováno
Novinky, Lenka Hloušková

Výjimečnou šanci dostali v sobotu večer návštěvníci MFF v Karlových Varech. Konkrétně šlo o majitele jakékoli festivalové akreditace či passu. Každý z nich mohl zdarma na svou „průkazku” získat od šesté večerní dva lístky na natáčení pořadu Na plovárně s Umou Thurmanovou. To proběhne v neděli 2. července od 21 hodin v Městském divadle Karlovy Vary.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Uma Thurmanová

Článek

Slavná hollywoodská kráska bude patřit k dalším světovým star, které vyzpovídá přímo na festivalu český moderátor Marek Eben.

Talk show bude probíhat v angličtině jako obvykle bez překladu. Ten, kdo řečí nevládne, si bude muset počkat na její českou verzi v ČT.

Zájem byl ohromný

Lístky se vydávaly na Hlavní pokladně hotelu Thermal. „Zmizely za deset minut,” řekla Novinkám.cz mluvčí MFF KV Uljana Donátová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Tady budete sedět, ukazuje Marek Eben Melu Gibsonovi.

Natáčení pořadu Na plovárně se na karlovarském festivalu stává populární tradicí. Marek Eben v minulosti přímo před publikem vyzpovídal mimo jiné Mela Gibsona nebo Richarda Gerea.

Foto: Petr Horník, Právo

Marek Eben a Richard Gere v pořadu Na plovárně.

Reklama

Související články

Richard Gere ukradl ve Varech Ebenovi jeho show

Netradiční dohru mělo natáčení show Marka Ebena v pozdních sobotních večerních hodinách na karlovarském filmovém festivalu pro jeho protagonistu. Na pódium...

Výběr článků

Načítám