Hlavní obsah

Kam zajít ve Varech? Poradí Janek Rubeš a Honza Mikulka

Novinky, Lenka Hloušková

52. ročník filmového festivalu v Karlových Varech nabízí řadu příležitostí k zábavě. Vedle filmů se na něm odehraje také řada výborných koncertů, proběhne několik sportovních a charitativních akcí. Chcete být u toho? Třeba jen na dálku? Pusťte si KVIFF GUIDE. Janek Rubeš a Honza Mikulka budou vašimi průvodci, aby vám něco neuniklo.

Vyrážíme do terénu!

Článek

„Jde o festivalový guide, který má lidi nalákat, aby přijeli do Karlových Varů, a když už tam budou, tak jim dát tipy, co tam můžou dělat, kam se jít najíst nebo třeba kde zapařit. Prostě praktické rady, jak si užít festival nejen filmově,“ říká jeden z dvojice tvůrců Honza Mikulka.

V prvním díle se dozvíte, co na hochy křičel prezident MFF KV Jiří Bartoška z okna a jak nepropásnout selfie s Ulmou Thurmanovou:

Facebook jejich pořadu - alespoň to tvrdí oni - zaplavují děkovné vzkazy diváků z celého světa, s nimiž se dělí o tipy a doporučení, o kterých se v bedekrech nepíše a mezi našinci mlčí. Nebo mlží? Přesvědčte se sami

Vyrážíme do terénu!

Od 30. června se Janek a Honza, tvůrci pořadu Honest Guide, stanou na devět dní  průvodci po festivalu a poradí, jak si jeho 52. ročník naplno užít. S diváky se podělí o praktické informace, na jaké filmy zajít, kde nasát tu pravou atmosféru nebo kde potkat celebrity.

Jasně, jde především o filmovou událost, ale i během ní se musí jíst, pít, tancovat, spát,… zkrátka žít. Ne nutně v tomto pořadí.

KVIFF GUIDE uvede internetová televize Stream.cz v českém znění s anglickými titulky.

Reklama

Výběr článků

Načítám