Hlavní obsah

Štefan Švec: I máma mele imáma

Právo, Štefan Švec, SALON

Přijel k nám homosexuální muslim. Dokonce imám, navíc HIV pozitivní. Žije s mužem, založil v Paříži inkluzivní mešitu, co do ní smějí muslimové, i když jsou na kluky, a dokonce je oddává. Říká, že Mohamed byl feminista a ve své době radikálně osvobodil ženy. A že islám v Evropě by se měl zbavit závislosti na penězích od Saúdů a z Alžírska, protože třeba francouzskému muslimovi jsou blíž ostatní Francouzi než souvěrec z totality o tisíce kilometrů dál.

Foto: Profimedia.cz

Ludovic-Mohamed Zahed

Článek

Nevěděl jsem, co si o tom chlapíkovi myslet, ale naštěstí jsou tu komentáře pod články. To je jako romskej skinhead, vtipkuje pan Michal. Židovskej esesák! doplňuje pan Martin. Ať nepřesvědčuje nás, ale tu miliardu a půl souvěrců, vidí to jasně pan Michal dvě. Ježiš, dělejte si s Koránem, co chcete, hlavně k nám nelezte, radí paní Danuše. Tak toho teplého muslima konečně našli… gratuluji! odhalil spiknutí pan Michal tři, protože Michalové měli ten den zvláštní příděl vtipného separátu.

Konečně vím, že ať je muslim jakýkoliv, nemůže být dobrý, protože je muslim. Je to stejné jako s Romy. Když se do Británie přistěhuje deset romských rodin, povede se bez problémů integrovat třeba jen pár jednotlivcům. Co udělají Britové? Vezmou toho, kdo se s jejich zemí sžil nejlíp, jako je policista Petr Torák, ukážou ho v novinách, dají ho všem za příklad a královna mu připne Řád britského impéria. Romští kluci z městečka Peterborough mají super vzor a důkaz, že když se budou snažit, někam to dotáhnou a okolí si jich bude vážit.

A u nás? I kdyby nějaký Rom natočil desku roku, i kdyby chytal zločince jako Kojak, i kdyby doma v koupelně vynalezl studenou fúzi, bude to furt hlavně čmoud. Tak jste toho bílého cikána konečně našli… gratuluji! napíše Michal tři do komentáře pod článek a půjde si dát pivko s pocitem, že udělal něco pro národ.

Foto: Milan Malíček, Právo

Štefan Švec

Pokrokových muslimů už je dost. Když vyjde na veřejnost imám Ludovic-Mohamed Zahed, spisovatelka Karima Bennouneová, nobelistka Malála Júsufzajová nebo třeba Eman Ghalebová z Teplic, nemají slyšet, že jsou něco jako židovský esesák. Zaslouží si poklonu, stejně jako třeba bratři Bangové mezi Romy. Dokud nebudeme umět chválit a podporovat ty, kdo jsou s námi na jedné lodi, tak nikdy nic nezměníme a žádný boj nevyhrajeme.

Britové to umí, a proto jsou prakticky ve všem úspěšnější než my.

Reklama

Související témata:

Související články

Štefan Švec: Už dlouho jsem se nezamiloval

Abyste rozuměli, nemyslím Velkou Všeprostupující Lásku Na Celý Život. Na to má člověk samozřejmě manželku, Jejíž Krása Září Jasněji Než Hvězdy Z Nebes. Myslím...

Štefan Švec: Zloduch je tvůj kamarád

O stavu české poezie ledacos vypovídá fakt, že nejkontroverznější českou báseň posledního roku napsal Jiří Žáček do čítanky pro druhou třídu.

Štefan Švec: Vlastenec není pitomec

Jsem vlastenec. Miluju tuhle zemi a jsem na ni hrdý. Nechápu lidi, kteří svou vlastí pohrdají, nic o ní nevědí a vedou ji k bezmoci pod cizí vládou.

Výběr článků

Načítám