Hlavní obsah

Zendaya by ráda zpívala hit z Hříšného tance ve filmu

Novinky, Stanislav Dvořák

O zpěvačce a herečce Zendaye se mluví jako o ideální filmové představitelce Ronnie Spectorové ze slavné kapely z šedesátých let The Ronettes. Ta natočila i hit Be My Baby, který zažil druhou vlnu popularity, když zněl ve filmu Hříšný tanec.

Foto: Profimedia.cz

Zendaya

Článek

Filmový projekt se pomalu blíží realizaci. Producenti zakoupili práva na knižní autobiografii zpěvačky Ronnie Spectorové Be My Baby. Scénář by měla sepsat držitelka Pulitzerovy ceny Jackie Sibblies Druryová.

Foto: Profimedia.cz

Ronnie Spectorová

Hlavně se zaměří na její mládí, vytvoření vokální skupiny The Ronettes a postupnou cestu ke slávě díky deskám producenta Phila Spectora z Philles Records. Tam vznikl i hit Be My Baby. Spectorová se následně za producenta vdala, jenže pak se rozhádali, došlo na rozvod a nakonec se začali soudit o to, komu patří práva na písně.

Hlavním producentem filmu bude Marc Platt, výkonnými producenty samotná Ronnie Spectorová, Jonathan Greenfield a Zendaya. Bývalá dětská hvězdička Zendaya už dávno dospěla a nedávno získala cenu Emmy za roli v seriálu Euphoria. Měla by se objevit také v očekávaném filmu Denise Villeneuva Duna s Timothéem Chalametem.

Na liberecký festival Anifilm zavítá režisér Simpsonů David Silverman

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám