Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Šarlatána překonala teenagerská romance

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký film After: Přiznání momentálně stanul na první příčce návštěvnosti kin, přišlo na něj 47 553 diváků za víkend.

Foto: Bontonfilm

Josephine Langford a Hero Fiennes Tiffin v After: Přiznání

Článek

Americká teenage romance After: Přiznání nesklidila zrovna nejlepší recenze.   Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin v ní prožívají „osudovou lásku”. Tessa se ale dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. „Zlý” Hardin totiž využíval dívky a teď se mu to může vymstít.

Druhé místo patří Šarlatánovi. Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc tisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Mikolášek je člověk bez odborného lékařského vzdělání, ale s nevšedním a nevysvětlitelným nadáním diagnostiko­vat a pomocí bylinek léčit nemoci, se kterými si ani doktoři nevědí rady.

Na třetím místě přežívá americká akční sci-fi Tenet filmového vizionáře Christophera Nolana. Hrdina v temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-After: Přiznání47 553
2.2.Šarlatán21 639
3.1.Tenet21 635
4.-Mulan12 939
5.3.Štěstí je krásná věc7 913
6.8.Havel4 589
7.5.Noví mutanti4 343
84.Křupaví mazlíčci4 260
9.6.Trollové: Světové turné3 897
10.7.Scoob!2 898
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám