Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: A tobě nevadí, že je mi dvanáct? Dokument V síti dál válcuje česká kina

Novinky, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snímek V síti, poukazující na problematiku sexuálních predátorů, minulý týden přepsal historii a stal se nejnavštěvovanějším českým dokumentem všech dob. Dosavadním držitelem rekordu byl Občan Havel z roku 2008, na kterého přišlo do kin více než 163 tisíc diváků. Dokument V síti už vidělo přes 200 tisíc lidí a číslo zdaleka není konečné.

Foto: Hypermarket Film Ltd. / Milan Jaroš

Dokument Barbory Chalupové a Víta Klusáka se dotýká vážného tématu.

Článek

„A tobě nevadí, že je mi dvanáct?” ptá se mladě vyhlížející herečka, která na internetu vystupuje jako dvanáctiletá dívka. Z toho, kolika mužům to nebrání v obnažování a posílání lechtivých fotografií, běhá mráz po zádech snad každému rodiči. Tři herečky mladistvého vzhledu se na sociálních sítích vydávají za nezletilé dívky a v rámci odvážného experimentu zjišťují, jak daleko jsou potenciální sexuální predátoři schopni zajít i s vědomím toho, že chatují s dítětem.

Animovaný film Frčíme vypráví o dvou elfských bratrech, kteří se vypraví do světa hledat kouzelný krystal. S jeho pomocí totiž mohou aspoň na jeden den vrátit na svět svého zesnulého otce. Jak už to tak bývá, na své pouti narazí na spoustu překážek i dobrodružství a ne všechno jim vyjde napoprvé. Podaří se jim tátu ještě vidět?

Foto: Paramount Pictures

Ježek Sonic klesl na bronzovou příčku.

Na třetí místo byl sesazen superrychlý Ježek Sonic, kterému se omylem podaří vypnout elektřinu v polovině Ameriky. Na pátrání po viníkovi je najat doktor Robotnik v podání Jima Carreyho. Podaří se modrému ježkovi utéct, i když ztratí magické kroužky, které mu umožňovaly rychle cestovat mezi různými světy?

Dokument V síti přepsal historii

Film
Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.V síti95 802
2.15.Frčíme31 762
3.2.Ježek Sonic23 489
4.134.Neviditelný16 866
5.6.V síti: Za školou15 763
6.4.Chlap na střídačku14 444
7.3.19178 500
8.5.Volání divočiny5 213
9.8.Příliš osobní známost4 863
10.21.Vlastníci4 498
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám