Hlavní obsah

Zavolejte Halle Berry a Patricka Wilsona. Na Zemi padá Měsíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zemi už zase hrozí zánik, napovídá nový trailer. Režisér Roland Emmerich si se zápletkou filmu Moonfall moc práce nedal. Asi byste to nečekali, ale na Zemi prostě spadne Měsíc.

Trailer k fimu MoonfallVideo: Bioscop

 
Článek

Podle tvůrců filmu jakási neznámá síla vychýlila Měsíc z oběžné dráhy, a tak na nás zkrátka spadne. Tím by samozřejmě zaniklo i lidstvo - blíží se strašlivé cunami, zemětřesení, požáry a tak dále.

Foto: Bioscop

Halle Berry a Patrick Wilson

Bývalá astronautka, nyní výkonná ředitelka NASA Jo Fowler (Halle Berry), je přesvědčená, že možná zná klíč k záchraně nás všech. Problém je, že jediní dva lidé, kteří jí věří, jsou astronaut Brian Harper (Patrick Wilson) a konspirační teoretik K.C. Houseman (John Bradley). V dalších rolích se objeví Michael Peña či Donald Sutherland.

Foto: Bioscop

Moonfall

Roland Emmerich má za sebou tituly jako Den nezávislosti, Den poté, Godzilla, 2012 nebo Útok na Bílý dům. Nenabízí moc sofistikované scénáře, v počtu výbuchů ovšem nemá konkurenci.

Reklama

Výběr článků

Načítám