Hlavní obsah

Vagnerová a Hřebíčková se setkají v komedii Matky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Vojtěch Moravec chystá romantickou filmovou komedii Matky. V hlavních rolích se představí Hana Vagnerová nebo Petra Hřebíčková.

Foto: Milan Malíček, Právo

Hana Vagnerová

Článek

Jak být v dnešní době mámou, ženou a partnerkou? To řeší v komediálním ladění film Matky, který by měl vstoupit do kin už letos 26. listopadu. Autorkami scénáře jsou Vanda Zaplatílková Hutařová a Sandra Nováková.

„Obě jsou ve věku hlavních hrdinek, obě mají děti, obě ví, jaké to je porodit a nezbláznit se z toho, obě jsou vtipné. Myslím, že ve scénáři tohle všechno je,“ tvrdí Moravec.

Foto: Profimedia.cz

Gabriela Marcinková

Představitelka hlavní postavy Sáry (Hana Vagnerová) děti nemá, ale myslí si, že ji to nijak neomezilo.

„Naštěstí jsem celý život obklopena malými dětmi, takže mě nabídka role novopečené maminky nevyděsila. Zároveň i moje postava se sama s mateřstvím teprve sžívá a zjišťuje, že veškeré její přípravy se ani vzdáleně nedají srovnat s realitou. Co já osobně považuji za velký dárek a na co se velmi těším, je práce s ostatními herečkami, které jsou nejen obrovsky talentované, ale skvěle si lidsky rozumíme.“

Foto: Petr Hloušek, Právo

Petra Hřebíčková

Sára se díky své sexy postavě stala tzv. „influencerkou“ a chtěla by napsat knihu, ale zjistí, že to není tak jednoduché. Petra Hřebíčková představuje trochu snobskou a osamělou Hedviku. Její manžel workoholik je doma jen zřídka. Sandra Nováková, jako Zuzana, je po rozchodu bez peněz, je upracovaná a uhoněná matka dvou sígrů. Gabriela Marcinková (Eliška) má nesnesitelné rodiče, je těhotná a pořád zvrací.

Herecký ansámbl doplní Jakub Prachař, Jiří Langmajer, Štěpán Benoni, Vladimír Polívka a Václav Neužil.

Reklama

Výběr článků

Načítám