Hlavní obsah

V seriálu Slunečná bude hrát vzácný host, Predrag Bjelac

Právo, vej

Vysoká postava a poněkud démonický vzhled způsobují, že herec Predrag Bjelac dostává nabídky na záporné role. V seriálu České televize Rapl hrál nedávno balkánského mafiána, teď přišla z Česka nabídka od televize Prima, aby ztvárnil jednu z postav v seriálu Slunečná. Jako albánský podnikatel by se v něm měl „motat” kolem hlavního hrdiny Marka Lambory a jeho firmy. Bude to tentokrát „klaďas”, nebo zase „záporák”?

Foto: TV Prima

Predrag Bjelac při návštěvě seriálových ateliérů.

Článek

„Budu hrát podnikatele, který se nějakým záhadným způsobem objevil v Čechách. Je to opravdu podnikatel, žádný mafián, ale je možná trošku nebezpečný," naznačuje herec, který mluví výborně česky, a má dokonce po prababičce i české kořeny. V poslední době točil hodně v Bělehradě, odkud pochází, a tak tu nebyl příliš často.

V Praze už si prohlédl ateliéry, vyzkoušel kostýmy, jenže sotva začal natáčet, musela televize dočasně zastavit výrobu kvůli karanténě, a tak je nyní opět doma v Bělehradě. „Jakmile to bude možné, vrátí se zpátky na plac, ale kdy se bude pokračovat, zatím nevíme,“ uvedl mluvčí seriálu Josef Ducký.

Bjelac točí doma v Bělehradě i v zahraničí. Jeho nejznámější rolí je Igor Karkarov ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár. Hrál i v Letopisech Narnie, v seriálu Vinnetou nebo filmu Harrisonovy květy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám