Hlavní obsah

Tvůrci Bláznivé střely a Policejní akademie chystají parodii na film noir

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scénář chystané americké parodie Star of Malta budí pozornost, protože příběh napsaly dvě obrovské filmové legendy - David Zucker a Pat Proft.

Foto: Profimedia.cz

Pat Proft

Článek

David Zucker se narodil v roce 1947 do rodiny židovského obchodníka a developera v americkém Milwaukee. Jeho smyslem života se ale stal humor, začal psát scénáře a režírovat a jeho jméno je dnes synonymem pro nejlepší filmové parodie na světě. Režíroval film Připoutejte se, prosím!, Bláznivou střelu nebo několik dílů Scary Movie a řadu dalších. Jeho dlouholetý kolega Pat Proft je scenárista, který napsal Policejní akademii, Bláznivou střelu nebo Žhavé výstřely.

Teď se společně pustili do filmu noir. Napsali parodický historický snímek Star of Malta, který má Zucker režírovat. Odehrává se v Americe ve čtyřicátých letech.

Foto: Profimedia.cz

David Zucker

Profesionální zápasník Joe Medina byl právě propuštěn z vězení, kde seděl za zabití svého soka v ringu, a jede za svou láskou Harriet Evansovou do Hollywoodu. Při stopování náhodou získá mimořádně vzácný, ale prokletý drahokam. Nechtěně rozpoutá krvavá jatka a nechává za sebou hromady mrtvol lidí, kterým opravdu nechtěl ublížit.

Projektu se ujala společnost RainMaker Films. Výkonnými producenty budou Clay Pecorin a Russell Geyser. Premiéra filmu je zatím v nedohlednu, natáčení ještě nezačalo.

Kde je posádkou Miloň Čepelka

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám