Hlavní obsah

Tři roky po smrti George Michaela se vynořila nová píseň

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetu už koluje „nová“ píseň George Michaela This Is How (We Want You To Get High). Nebyla natočena teď, zpěvák je už tři roky mrtvý. Z archívu se neznámá skladba dostala proto, že ji teprve nyní použili do filmu Paula Feiga Last Christmas.

George Michael - This Is How (We Want You To Get HighVideo: Universal music

 
Článek

Zamyšlená, chvílemi posmutnělá, ale současně i taneční skladba s trochu latinskoamerickým nádechem pochází z pera George Michaela a jeho spolupracovníka Jamese Jackmana.

Začali na ní pracovat v roce 2012, definitivní verzi ale vybrousili až o tři roky později. Na desku se nedostala - Michael krátce poté, na Vánoce 2016, zemřel.

Foto: Právo

George Michael

Letos zazní na konci filmu Last Christmas, který je podle tvůrců inspirovaný hudbou George Michaela. Jedná se o romantickou komedii. Režisér Paul Feig využil scénář Emmy Thompsonové a obsadil mimo jiné Emilii Clarkovou, Henryho Goldinga, Emmu Thompsonovou, Sue Perkinsovou a Lydii Leonardovou.

Hlavní hrdinka Kate prožívá samé nezdary. Chtěla by být slavnou zpěvačkou, ale neprorazila, nerozumí si s vlastní rodinou, nevyzná se sama v sobě a neumí si najít chlapa. Pracuje v obchodě s vánočními potřebami, kde musí chodit v kostýmu skřítka. Má z toho všeho lehkou depresi a pořád si brouká vánoční hit George Michaela Last Christmas. Pak potká Toma (Henry Golding), trochu záhadného mladíka, který se jí čím dál víc začne plést do cesty a do života. A i když je Kate odhodlaná pokračovat ve svém dosavadním stylu života, ve vánoční atmosféře její srdce samozřejmě roztaje.

Snímek vstoupí do českých kin 28. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám