Hlavní obsah

Třetí díl nakonec natočíme, doufá Pravá blondýnka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O třetím díle ikonické komedie Pravá blondýnka už se píše tak dlouho, že mnozí přestali věřit v existenci údajného scénáře. Ale protagonistka filmu Reese Witherspoonová tvrdí, že se něco chystá, a doufá, že to konečně dají dohromady.

Foto: Profimedia.cz

Pravá blondýnka Reese Witherspoonová

Článek

Už v roce 2018 existoval scénář „trojky“, který byl ale zamítnut. V roce 2020 Mindy Kalingová a Dan Goor potvrdili, že pracují na novém scénáři pro třetí díl Pravé blondýnky a Reese se vrátí jako Elle Woodsová.

Pak se dlouho nedělo nic. „Já pořád doufám, že se podaří dát Pravou blondýnku 3 dohromady. Je to jako Top Gun. Čekali dlouho, aby udělali jinou verzi toho filmu, a miluju, jak do toho zakomponovali kus nostalgie,“ řekla Reese.

Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoonová

Top Gun je prý skutečně hodně inspiroval v tom, jak pokračovat s blondýnkou Elle.

RECENZE: Slíbili tarantinovský šinkansen, přijel motoráček s Bradem Pittem

Film

Úspěšná komedie Pravá blondýnka vstoupila do kin v roce 2001. Natočil ji režisér Robert Luketic a vedle protagonistky si zahráli Luke Wilson, Matthew Davis, Victor Garber, Jennifer Coolidgeová, Holland Taylor a další. Byla to hereččina nejslavnější role, ale v poslední době se od bláznivých komedií odvrátila a dává přednost dramatům jako Divočina a Cena svobody. Natočila také fantasy V pasti času, která sklidila příšerné recenze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám