Hlavní obsah

Trenér Hrouzek a „hérečka“ Deniska se vrátí ve 3. řadě Lajny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lajna, komediální série z pera Petra Kolečka, bude pokračovat. Televize Seznam tentokrát spolupracuje se slovenskou stanicí TV Joj. Nová řada, která bude uvedena na podzim, je určena primárně pro terestrické televizní vysílání.

Foto: Seznam.cz

Deniska, bývalá prostitutka a přítelkyně hokejového trenéra Hrouzka v podání Hany Vágnerové

Článek

Seriál plný jadrného humoru se točí okolo fanatického intelektuálně omezeného  hokejového trenéra a jeho nové partnerky pochybné minulosti. Novinka by měla mít osm dílů ve stopáži dvacet šest minut.

První dvě série seriálu Lajna, které diváci najdou na videoportálu Televizeseznam.cz, mají přes 16 milionů zhlédnutí. Nová řada však bude mít premiéru v terestrické Televizi Seznam a TV Joj, následně ji budou moc diváci sledovat i online.

„Sledovanost Televize Seznam stále roste, v lednu jsme podle měření ATO měli měsíční divácký zásah 2 905 000 diváků. I nadále budeme chtít posilovat výrobu vlastního, divácky atraktivního obsahu. Mimo seriálu Lajna 3 připravujeme do podzimního programového schématu další vlastní nové pořady. Jsme velice rádi, že jsme pro natáčení našli tak silného koprodukčního partnera, jakým je TV Joj. Z Lajny se tak stává mezinárodní projekt, a to nejen díky spolupráci dvou celoplošných televizních stanic, ale také prostředí, ve kterém se natáčí, a ději, který se v ní odehrává,“ doplnil ředitel Televize Seznam Ivan Mikula.

„Práci kolegů z Televize Seznam sledujeme od začátku vysílání celé tři roky, přičemž seriál Lajna se stal nepochybně ve svém žánru fenoménem. Navázání spolupráce bylo i při pohledu na naši seriálovou tvorbu či autorské zázemí přirozené a těším se, že herecký koncert Jiřího Langmajera a výborný scénář Petra Kolečka budeme moci jako koproducenti tohoto skvělého projektu premiérově přinést tento podzim i divákům na Slovensku,“ říká Marcel Grega, generální ředitel JOJ Group.

Seriál natočí stejný tým jako minule, natáčet by se měl během letošního léta.

Reklama

Výběr článků

Načítám