Hlavní obsah

Režisér Klusák bude diskutovat s diváky o filmu V síti

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Vít Klusák bude v pátek ve 20.30 diskutovat na internetu s diváky o filmu V síti, který odhaluje sexuální agresory útočící na děti na internetu.

Trailer k filmu V sítiVideo: Aerofilms

 
Článek

Podle pořadatelů účastníci debaty mohou nejen klást otázky, Vít Klusák připravil i nezveřejněné ukázky z filmu a bonusy. Akce proběhne v rámci projektu Moje kino Live, za kterým stojí kina Aero, Bio OKO a Světozor z Prahy, Bio Central z Hradce Králové a Univerzitní kino Scala z Brna.

Během týdne se promítaly například výherci posledních dvou Oscarů pro nejlepší film Parazit a Zelená kniha, diváci zhlédli i dvě filmové premiéry – tituly Malá lež a Raoul Taburin.

Snímek V síti se stal nejnavštěvovanějším českým dokumentem

Film

„Diváci si zakoupí e-vstupenku na webu svého oblíbeného kina a spolu s dalšími se podívají na stream snímku, který kino nabízí v programu. Na film si musí vyhradit daný čas, sledují ho díky tomu pozorněji a bez pauz, stejně jako v kině. Prostředí kina navodí vedle samotného výběru filmu i úvody dramaturgů, debaty a další přidružené formáty, které mají co nejvíc všem kinofilům připomínat jejich přirozené prostředí,“ vysvětlila Magdaléna Novotná.

Během projekce můžou lidé chatovat a sdílet své dojmy jako v kině.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám