Hlavní obsah

První ukázka. Cumberbatch je opět Doctor Strange

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství) nabízí ukázku. Hlavní role se ujal Benedict Cumberbatch.

Trailer k filmu Doctor Strange

 
Článek

Akční komiksový film režíroval Sam Raimi. Vedle Cumberbatche si zahráli Elizabeth Olsenová, Benedict Wong nebo Chiwetel Ejiofor.

Foto: Falcon

Benedict Cumberbatch

Snímek se začal natáčet už v roce 2020 a původně měl jít do kin v květnu 2021. Pak byl dvakrát přesunut kvůli pandemii a nakonec bylo stanoveno datum premiéry na 5. května 2022.

Seriály 2022: Netflix, HBO i Amazon mají nabito

Film

Navazuje na film režiséra Scotta Derriksona Doctor Strange z roku 2016, kde hrál rovněž Benedict Cumberbatch. Doctor Strange je známá komiksová postava, neurochirurg, jehož život se změnil po strašlivé dopravní nehodě, která mu nenávratně poškodila ruce.

Věda mu nemohla pomoci, tak se vydal na mystické místo Kamar-Taj. Zjistí, že Kamar-Taj není jen chrámem uzdravení, ale i základnou pro boj s temnými silami, jež chtějí zničit náš vesmír. Strange získá nadpřirozené schopnosti a začne bojovat se zlem.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám