Hlavní obsah

Prima uvede tři seriály a show o svatbách

Tři nové seriály, svatební reality show, talk show o vztazích a sexu nebo volbu královny krásy chystá na podzim TV Prima.

Foto: Lenka Hatašová

Seriál Pálava: Jiří Panzner, Pavla Dostálová, Michal Isteník, Denisa Nesvačilová a Patrik Děrgel

Článek

Hlavní novinkou je dvanáctidílný seriál Pálava – život zalitý sluncem, kde uvidíme Michala Isteníka, Patrika Děrgela, Pavlu Dostálovou, Jiřího Panznera a Denisu Nesvačilovou.

Na Pálavu přijede partička kamarádů, bývalých spolubydlících z vysokoškolské koleje, kteří se tu každých pět let pravidelně scházejí, aby zavzpomínali na staré časy. Jenže náhoda a slib je přimějí k tomu, že místo dvou dnů tu zůstanou na neurčito.

„Když byl čas, ráda jsem tu zůstávala a nevracela se zpět do Prahy. Na vinicích se lépe učí texty, snadněji vám lezou do hlavy. Lépe se tu člověk také odreaguje, lidé jsou tu vstřícní. Taky si tu pocucnete víno, které mi přijde, že neopíjí. Je to tu jiné. Jsem vášnivá turistka, takže jsem si ve chvílích volna vyčlenila čas na památky, kostelíčky, hřbitovy, zámečky,“ vzpomínala na natáčení Denisa Nesvačilová.

Foto: TV Prima

Denisa Nesvačilová

O režii se dělili Petr Kolečko, Jaroslav Fuit a Petr Nikolaev. V dalších rolích hrají Bolek Polívka, Pavel Zedníček, Jaromír Dulava, Tomáš Matonoha a Miroslav Táborský.

V dalším seriálu Hořký svět chtějí hrdinové rozjet nelehký byznys – rodinný minipivovar. Cestu vesnické holky, která touží dobýt svět televize, přiblíží Dobré zprávy. Nové příběhy i zápletky pak přinese další sezóna populárního seriálu ZOO.

Seriál Dobré zprávy s Polívkou a Halouzkovou má odhalit zákulisí televize

Film

Mezi novinky patří i zábavní pořady Můj muž to dokáže a Den jak sen.

Docu-reality show Den jak sen zachycuje reálné svatby. Monika Absolonová bude vyprávět deset příběhů lásky a spolu se štábem projede celou republiku.

Foto: TV Prima

Show Den jak sen

S novými pořady přijdou i tematické kanály Prima COOL a Prima SHOW. Diváci se mohou těšit například na improvizační show K.O.MICI, talk show Miloše Pokorného Jednou jsi dole, jednou nahoře, a že ženy a auta jdou a nejdou dohromady, ukáže pořad Bábovky a plechovky. Nejkrásnější dívky ČR zamíří do pořadu Česká Miss Essens.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám