Hlavní obsah

Pokračování Sexu ve městě po 23 letech vyvolává sarkastické komentáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po 23 letech od premiéry slavného seriálu HBO Sex ve městě přijde v prosinci pokračování. Má se jmenovat And Just Like That.

Foto: Profimedia.cz

Kristin Davisová a Sarah Jessica Parkerová

Článek

Seriál výkonného producenta Michaela Patricka Kinga se bude věnovat pouze osudům Carrie (Sarah Jessica Parkerová), Mirandy (Cynthia Nixonová) a Charlotte (Kristin Davisová). Pětašedesátiletá herečka Kim Cattrallová, čtvrtá z původní party, se odmítá zúčastnit. Zahraniční média už delší dobu psala o tom, že své kolegyně nesnáší a v žádném případě nechce pokračování. Také dodala, že problémem nebyly peníze, honoráře se ráda vzdala.

Foto: Profimedia.cz

Miranda (Cynthia Nixonová), Charlotte (Kristin Davisová) a Carrie (Sarah Jessica Parkerová) při natáčení

Původně měl být Sex ve městě seriál o fenoménu svobodných třicátnic z vyšší střední třídy, které si užívají sexu a většinou se bojí závazků a manželství. Jenže hrdinkám je nyní přes padesát, což budou muset i scenáristé nějak reflektovat.

Možná by bylo lepší skončit a posunout se dál

Oznámení premiéry nového seriálu doprovází krátké video, kde Sarah Jessica Parkerová slibuje návrat „milovaných přátel”.

Další pokračování, navíc po takové době, nebudí jen kladné ohlasy. Část diváků nechápe, proč vzniklo, a na sociálních sítích se objevují sarkastické komentáře typu „Někdo by jim měl říct, že to už skončilo a je čas posunout se dál”.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám