Hlavní obsah

Pán prstenů uvolnil mlčenlivou ukázku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Platforma Amazon Prime nabídne 2. září Pána prstenů: Prsteny moci, zřejmě nejdražší seriálový projekt všech dob. Další ukázka je na internetu – dějí se tam tajemné věci a téměř nic se neříká.

Teaser seriálu Pán prstenů Video: Amazon Prime Video

 
Článek

V novém teaseru vidíme divokou krajinu a letící ohnivý předmět. Téměř nikdo tam však nemluví, takže podrobnosti se fandové nedozvědí. O to zbývá víc prostoru pro milovníky spekulací.

První série Pána prstenů stála 465 milionů dolarů, což je zatím nejvyšší částka v dějinách. V režii se střídali Wayne Yip (4 epizody), J. A. Bayona (2 epizody) a Charlotte Brändströmová (2 epizody).

Foto: Amazon Prime

Teaser seriálu Pán prstenů.

V novince hrají Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadiová, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvathová, Lenny Henry, Joseph Mawle, Lloyd Owen, Alex Tarrant či Simon Merrells.

Děj se odehrává tisíce let před dějem románové trilogie J. R. R. Tolkiena. Autorský tým si musel hodně vymýšlet, z díla britského spisovatele tak vychází jen velmi volně.

V roce 2021 vzbudila pozornost 30 let stará ruská verze Pána prstenů, o které skoro nikdo nevěděl. Je z roku 1991. V tehdejším chaosu film zapadl a dlouho byl považován za ztracený. Připomíná socialistické televizní inscenace, jaké se u nás dělaly v osmdesátých letech.

Miňá zavút Gandalf. Svět objevil ruského Pána prstenů

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám