Hlavní obsah

Obří nafukovací Borat se zjevil v Londýně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obří nafukovací Borat se projel po Temži v Londýně. Komik Sacha Baron Cohen tak upozornil, že kultovní crazy komedie se dočkala pokračování.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sacha Baron Cohen se vrací se vší slávou v pokračování BorataVideo: Amazon Prime Video, Reuters

 
Článek

Borat má v novém filmu dceru, která je těhotná, a objeví se tam také politici Rudy Giuliani nebo Mike Pence. Borat se podruhé vypravil do Ameriky, aby provokoval pastora či ozbrojené americké burany na venkově.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Sacha Baron Cohen se vrací se vší slávou v pokračování Borata

Režie filmu se ujal Jason Woliner. Scénář sepsali Peter Baynham, Jena Friedman a Sacha Baron Cohen.

Film nazvaný Borat následující filmosnímek je zajímavý i tím, že úplně ignoruje zavření kin. Producenti nečekali s premiérou, až se všude ve světě uklidní situace a otevřou se kinosály. Je jim to jedno, protože si spočítali, že internetová služba Amazon Prime, kde snímek uvedli, jim vydělá dost. V budoucnu se s takovým postupem kinaři budou muset smířt, i společnost Disney už avizovala, že kina nebudou prioritou.

Drsná zpráva pro kina. Disney je oficiálně odsunul na vedlejší kolej

Film

O pokračování Borata je obrovský zájem, přestože se o něm ještě nedávno nevědělo. Cohen natáčel v utajení. Žádné reportáže a PR tiskové zprávy nevydával, vzhledem k charakteru humoru a způsobu natáčení nic prozradit ani nemohl.

Disney varuje: Rasistický je i Petr Pan a ušaté slůně Dumbo

Film

První Borat z roku 2006 se stal celosvětovým hitem a udělal ze Sachy Barona Cohena superhvězdu. Novátorský odvážný přístup k humoru ocenila kritika, ale spousta lidí Cohena po premiéře žalovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám