Hlavní obsah

Nová DVD: Vlastníci, Nabarvené ptáče, Jumanji: Další level, Ženská na vrcholu a Román pro pokročilé

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na schůzi majitelů bytových jednotek se odehrává mrazivá česká komedie Vlastníci. Vychází i úspěšné drama Václava Marhoula Nabarvené ptáče. Jumanji v Dalším levelu už není jen džungle. Na horách se odehrává romantická komedie Ženská na vrcholu. O tom, jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu, je další česká komedie Román pro pokročilé.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Vlastníci

Hrdinům filmu patří byty v postarším činžáku, a právě mají společnou schůzi, na které se musí na mnohém dohodnout a rozhodnout. Najdou se mezi nimi idealisté, kteří jednají ve prospěch celku, jsou zde i vypočítaví prospěcháři nebo dokonce rafinovaní manipulátoři, ale také lidé ztracení v pocitech vlastní bezvýznamnosti.

Vlastníci, Česko 2019, komedie/drama, 96 min., režie: Jiří Havelka, hrají: Tereza Ramba, Vojtěch Kotek, Kryštof Hádek, Dagmar Havlová a další.

Obal DVD

Nabarvené ptáče

Ve snaze uchránit své dítě před masovým vyhlazováním Židů, rodiče posílají syna k příbuzné na venkov kdesi ve východní Evropě. Chlapcova teta však nečekaně umírá, a tak je dítě nuceno vydat se na cestu a protloukat se úplně samo divokým a nepřátelským světem, ve kterém platí jen místní pravidla, předsudky a pověry.

Nabarvené ptáče, Česko/Slovensko/Ukrajina 2019, drama, 169 min., režie: Václav Marhoul, hrají: Petr Kotlár, Udo Kier, Lech Dyblik, Jitka Čvančarová, Stellan Skarsgard, Harvey Keitel, Julian Sands a další. 

Obal DVD

Jumanji: Další level

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel. Zjistí však, že se hra změnila a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří, obojí plné nových nebezpečných nástrah.

Jumanji: Další level, USA 2019, akční komedie, 123 min., režie: Jake Kasdan, hrají: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillanová, Ser’Darius Blain a další. 

Obal DVD

Ženská na vrcholu

Helena je úspěšná majitelka pražské biokavárny, zastánkyně zdravého životního stylu a svobodná matka osmiletého synka. S tím chce strávit klidné Vánoce ve slovenských horách, což jí nevyjde i díky setkání se dvěma bratry, s nimiž se zaplete do adrenalinových sportů i milostného trojúhelníku.

Ženská na vrcholu, Česko/Slovensko 2019, komedie, 105 min., režie: Lenka Kny, hrají: Anna Polívková, Martin Dejdar, Boleslav Polívka, Jana Preissová a další. 

Obal DVD

Román pro pokročilé

Šarmantní světák Rudolf je po rozvodu nucen přestěhovat se z velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem. Rudolf se zmítá mezi odhodláním usadit se v monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje Arnošt. A ještě se pánové musejí vypořádat s kocovinou a s protivnou majitelkou sousedního hotelu.

Román pro pokročilé, Česko 2019, komedie, 95 min., režie: Zita Marinovová, hrají: Marek Vašut, Jitka Čvančarová, Vanda Hybnerová, Miroslav Etzler, Berenika Kohoutová, Vincent Navrátil a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám