Hlavní obsah

Nová DVD: Stehlík a Noční můry z temnot

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Stehlík je adaptací románu spisovatelky Donny Tarttové, oceněného Pulitzerovu cenou. Milovníci hororů si užijí Noční můry z temnot.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Stehlík

Theodoru Deckerovi bylo 13 let, když byla jeho matka zabita při bombovém útoku v newyorském Metropolitním muzeu umění. Tato tragédie změnila jeho život a vrhla ho na strhující odyseu provázenou nejen zármutkem a pocitem viny, ale i láskou, přátelstvím a světem zločinu. Z osudového dne si v mysli uchoval jeden výjev skýtající naději... obraz stehlíka, přivázaného řetízkem k bidýlku.

Stehlík, USA 2019, drama, 149 min., režie: John Crowley, hrají: Ansel Elgort, Sarah Paulsonová, Aneurin Barnardová, Nicole Kidmanová a další 

Obal DVD

Noční můry z temnot

V opuštěném domě najde parta teenagerů knihu, která je strašnější než cokoliv, co si kdy dovedli představit. Zanechala ji tu mladá dívka ještě před tím, než sama beze stopy zmizela. Starobylá kniha je plná děsivých příběhů a monster, ale není tak úplně ke čtení. Kniha naopak čte toho, kdo s ní přijde do styku. Přečte jeho největší noční můry, napíše z nich příběh a začne ho vyprávět a odvíjet ve skutečném životě.

Noční můry z temnot, USA 2019, horor, 108 min., režie: André Ovredal, hrají: Zoe Margaret Colletti, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris a další.

Obal DVD

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám