Hlavní obsah

Nová DVD: Mulan, Le Mans a Ad Astra

Právo, Věra Míšková

Dvaadvacet let po oblíbeném animovaném filmu Legenda o Mulan vychází hraná verze Mulan. Do prostředí automobilových závodníků zavede diváky Le Mans ´66. Sci-fi thriller z 22. století má název Ad Astra.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Mulan

Když císař starověké Číny vyzve lid, aby z každé rodiny odešel jeden muž do války proti divokým a silným nájezdníkům, vesnická dívka Mulan tajně odejde z domu a převlečná za chlapce vstoupí místo svého zraněného a slabého otce do armády. Stane se velkou bojovnicí a zachránkyní dynastie i samotného císaře.

Mulan, USA 2020, dobrodružný, 116 min., režie: Niki Caro, hrají: Yifei Liu, Jason Scott Lee, Jet Li a další

Obal DVD

Le Mans ´66

Strhující legendární příběh o tom, jak konstruktér aut Carroll Shelby a britský jezdec Ken Miles postaví pro automobilku Ford revoluční závodní auto Ford GT40, aby s ním mohli zvítězit nad Enzem Ferrarim v závodu 24 hodin Le Mans ve Francii roku 1966.

Le Mans ´66, USA 2019, životopisné drama, 153 min., režie: James Mangold, hrají: Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe, Jon Bernthal a další.

Obal DVD

Ad Astra

Umělá inteligence je integrována do všech průmyslových odvětví, Měsíc a Mars jsou kolonizovány, lidmi osídlené satelity obíhají kolem Neptunu, nejvzdálenější planety sluneční soustavy. Na Zemi se staví nová babylónská věž. Tým budující tuto obří stavbu vede Roy McBride. Roy je vyslán na vesmírnou misi vedoucí přes Měsíc a Mars až k vnějšímu okraji sluneční soustavy, aby zde našel otce. Jeho cesta však odhalí tajemství zpochybňující samou podstatu lidské existence a jejího místa ve vesmíru.

Ad Astra, USA / Brazílie 2019, 123 min., režie: James Gray, hrají: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Liv Tylerová a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám