Hlavní obsah

Nová DVD: Charlieho andílci, Doktor Spánek od Stephena Kinga a Rambo: Poslední krev.

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová generace Andílků opět pracuje pro tajemného Charlese Townsenda. Na děj filmu Osvícení navazuje Doktor Spánek od Stephena Kinga. Naposled a osudově si Sylvester Stallone zahrál Johna Ramba ve filmu Rambo: Poslední krev.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Charlieho andílci

Agentura Townsend nyní působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků pro nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech.

Charlieho andílci, USA 2019, akční komedie, 119 min., režie: Elizabeth Banksová, hrají: Kristen Stewartová, Naomi Scottová, Ella Balinska, Elizabeth Banksová, Patrick Stewart a další.

Obal DVD

Doktor Spánek od Stephena Kinga

V pokračování mystického thrilleru se nyní dospělý Dan Torrance snaží vyrovnat se svým hrůzným zážitkem. Vše se ale změní, kdy potká Abru, odvážnou mladou dívkou obdařenou mimosmyslovými schopnostmi „osvícení“. Abra vycítí, že Dan má stejné nadání a obrátí se na něj s prosbou o pomoc.

Doktor Spánek od Stephena Kinga, USA 2019, horor/thriller, 152 min., režie: Mike Flanagan, hrají: Ewan McGregor, Rebecca Fergusonová, Jacob Tremblay, Jocelin Donahue a další

Obal DVD

Rambo: Poslední krev

John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově. Najde i pár lidí, které má rád a na kterých mu záleží. Má šanci dojít i smíření. A právě obyčejný pocit, že má konečně pro co žít, ho nelítostně vrátí tam, odkud se snaží utéct: do světa zabíjení.

Rambo: Poslední krev, USA 2019, akční, 100 min., režie: Adrian Grunberg, hrají: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Óscar Jaenada, Louis Mandylor a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám