Hlavní obsah

Nová DVD: Bezstarostná dívka a Srdcová královna

Právo, Věra Míšková

Sluncem zalitá Francouzská riviéra je kulisou pro příběh o dospívání Bezstarostná dívka. Trine Dyrholmová hraje hlavní roli v silném severském dramatu Srdcová královna.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Bezstarostná dívka

Naïmě je rovných 16 a stojí před rozhodováním, co chce od života, pokud ho nechce prošvihnout. Když se objeví její o pár let starší sestřenice Sofie s úžasným tělem a nebezpečně svůdným životním stylem, Naïma se vrhá vstříc létu plnému nezapomenutelných setkání…

Bezstarostná dívka, Francie 2019, poetický, 92 min., režie: Rebecca Zlotowski, hrají: Mina Farid, Zahia Dehar, Benoît Magimel, Clotilde Courau, Nuno Lopes a další.

Obal DVD

Srdcová královna

Úspěšná právnička Anna žije v krásném moderním domě se dvěma dcerami a manželem, lékařem Petrem. Její perfektní život ohrozí až příchod Petrova problematického náctiletého syna z předchozího vztahu, s nímž Anna naváže intimní vztah. Co se zdálo být pouhým flirtem, se rychle promění ve znepokojivý příběh síly a zrady s ničivými důsledky…

Srdcová královna, Dánsko 2019, 127 min., režie: May el-Toukhyová, hrají: Trine Dyrholmová, Magnus Krepper, Gustav Lindh a další.

Obal DVD

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám