Hlavní obsah

Netflix vydá podcast k filmovému hitu K zemi hleď!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netflix oznámil, že vydá podcastový seriál The Last Movie Ever Made o natáčení překvapivého hitu končícího roku 2021. Satira režiséra Adama McKaye K zemi hleď! byla nejsledovanějším filmem vánočních svátků na Netflixu.

Foto: Netflix

Meryl Streepová v komedii K zemi hleď!

Článek

Série bude mít šest částí a začít má 7. ledna 2022. Popíše celý proces vzniku snímku a paralely se současnou politikou v době pandemie covidu.

V podcastu mají vystoupit herci včetně Jennifer Lawrencové, Leonarda DiCapria, Meryl Streepové, Tylera Perryho, Timothée Chalameta, Roba Morgana a Himeshe Patela.

Snímek byl uveden v kinech jen velmi omezeně začátkem prosince. Na Štědrý den se pak objevil na Netflixu a stal se internetovou senzací. I když vyšly i kritičtější recenze, zahraniční tisk spekuluje, že má šanci dostat některou z filmových cen.

Vánoce na Netflixu ovládla komedie K zemi hleď! s DiCapriem

Film

Film vypráví o vědcích, kteří objeví nebezpečnou kometu mířící k Zemi. Varují americkou prezidentku i veřejnost. Zdá se ale, že to nikdo nebere vážně. McKay líčí svět politiky a sociálních sítí, kde fakta nic neznamenají a vše musí být hlavně zábavné.

Reklama

Výběr článků

Načítám