Hlavní obsah

Modrava se vrací, Ordinace už bude pouze na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soňa Norisová se svým týmem natáčí další řadu idylického seriálu Policie Modrava. Po delší pauze se tak vydá opět po stopě zločinu v šumavských hvozdech.

Foto: TV Nova

Soňa Norisová a Jaroslav Satoranský

Článek

„Jsem šťastná, je to pro mě návrat k něčemu, co tak dobře znám a co mám ráda, ať už je to postava Jany Vinické, nebo herečtí kolegové, či štáb. Mám až osobní pocit, že se sem vracím jako za rodinou,“ tvrdí Norisová.

Ve čtvrté řadě příznivci Modravy opět uvidí osvědčené herce, jako jsou Filip Tomsa, Jaroslava Stránská, Zdeněk Palusga, Michal Holán, Stanislava Jachnická, Jana Boušková, Táňa Medvecká. Objeví se i Jaroslav Satoranský v roli starého majora Koutného ve výslužbě.

Foto: TV Nova

Filip Tomsa

„Je to pro mě srdeční záležitost, na natáčení se moc těším. Také mám velkou radost z pozitivních reakcí a ohlasů na seriál ze svého okolí,“ řekl herec.

Scénáře si píše sám režisér Jaroslav Soukup. Přesné datum premiéry televize Nova zatím nezveřejnila.

Zatímco Policie Modrava běží na Nově v prime timu, Ordinace v růžové zahradě 2 bude pokračovat pouze na internetovém portálu Voyo.

„Streamovací platformy jsou budoucností. Zejména poslední rok a půl jednoznačně ukázal, že jsou naprosto rovnocennou alternativou k vysílání lineární televize. To, že si Nova jako svou vlajkovou loď v tomto směru zvolila právě Ordinaci, je z mého pohledu logické,” řekla kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

„Diváci se na Voyo mohou těšit na další dramata, nečekané zápletky, milostné propletence a staré známé i zcela nové hrdiny. Chceme stále přinášet silné a po všech stránkách kvalitní příběhy z Kamenice, které uspokojí nejen stávající příznivce, ale na Voyo přitáhnou i nové publikum. Věřím, že nová éra Ordinace v tom nejlepším naváže na tu předchozí.”

Reklama

Výběr článků

Načítám