Hlavní obsah

Místo Modravy bude Vysočina, místo Norisové Hilmerová a Zmrzlá

Nový kraj a nové policistky si přichystal seriál Odznak Vysočina, který začne 4. ledna na Nově. Kriminálku povede Monika Hilmerová, které má sekundovat Simona Zmrzlá. Tým doplní Michal Suchánek, Martin Hofmann a Patrik Děrgel.

Foto: Michaela Feuereislová

Simona Zmrzlá

Článek

Režiséři Pavel Soukup a Andy Fehu točí příběhy ve fiktivním městečku Veselá na Vysočině.

„Krajina je pro naše příběhy velmi důležitá, příroda a prostředí je odrazem našich postav, takže obojí hrálo velkou roli už ve scénářích. Lokace se tedy hledaly na základě scénáře tak, aby měly atmosféru a seděly k napínavým zápletkám. Museli jsme projíždět Vysočinu ze všech stran a hledat. Ale protože je Vysočina opravdu krásná a různorodá, podařilo se nám najít skvělá místa,“ tvrdí producent Vratislav Šlajer.

Foto: Profimedia.cz

Monika Hilmerová

„Dana Skálová (Monika Hilmerová) je zkušená policistka, vlídná šéfová celého týmu. Rozumí lidem a vždycky se snaží pomoct. Nerada se nechává omezovat pravidly a zvyklostmi. Žije tak trochu v chaosu, neřeší papírování a občas chodí pozdě, její práce je ale pro ni vždy na prvním místě,“ popsali tvůrci.

Kateřina Vlčková (Simona Zmrzlá) se vrací k policii po mateřské dovolené. Na rozdíl od Dany má být pedantická, ctí pravidla a miluje pořádek. Petr Bach (Martin Hofmann) je naopak průšvihář, který se rád pere a střílí a Karel Šmíd (Michal Suchánek) vyhořelý ex-lékař, kterého život připravil o všechny iluze.

Foto: Michaela Feuereislová

Michal Suchánek

Julie Maxová (Martina Jindrová) vyrůstala v dětském domově, po jehož opuštění se vrátila zpět do Veselé, kde zdědila domek. Pracuje na benzínové pumpě a je svým tragickým osudem svázaná právě s Danou Skálovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám