Hlavní obsah

Michal Isteník a Vladimír Škultéty vědí, jak je to s chemtrails

Ve filmu Kdyby radši hořelo hrají Michal Isteník a Vladimír Škultéty, kteří spolu točili i seriál Most!, hasiče z malé vesnice, kde se šíří konspirační teorie.

Trailer k filmu Kdyby radši hořelo

 
Článek

„Hraju Jarina, chlápka, který má úplně jasno v tom, jak to na světě chodí. Za všechno můžou vlády a korporace a nejúčinnější zbraní proti chemtrails je ocet,“ říká Škultéty.

Setkání obou herců na natáčení pak bylo setkáním starých kamarádů, plné vzájemných vtípků a popichování. „Je po poslední klapce a já jsem dojatý. Předpokládám, že Mirek Škultéty pláče, protože to je ještě větší cíťa, než jsem já,“ říkal Michal Isteník po posledním záběru filmu.

„Michal je naprostej zlaťák po lidské rovině, i když se moc často nevídáme, je pro mě opravdu blízký přítel. Kromě vtipkování a vzájemného popichování se s ním dá mluvit i o závažných životních trablech. A hlavně, aniž bych mu chtěl mazat med kolem huby, je to jeden z nejtalentovanějších herců a jsem rád, že je často obsazovaný. Jen houšť! Hrát s ním je velká škola a zároveň neskutečná sranda. Doporučuju,“ dodal Škultéty.

Komedie Kdyby radši hořelo právě vstoupila do kin.

Reklama

Výběr článků

Načítám