Hlavní obsah

Lupiči z technických služeb sázejí na černý humor

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Špinavý prachy, který vyrobila společnost HBO Europe v Rumunsku, bude mít premiéru 22. listopadu.

Trailer k seriálu Špinavý prachyVideo: HBO CZSK

 
Článek

Seriál napsal a režíroval Daniel Sandu (Hackerville). Špinavý prachy je vtipný pohled na vinu, nevinnost a vratké hranice morálky v malém městečku, kde se zdá, že „utéct z toho“ je způsob, jakým můžete vyhrát.

Foto: HBO

Seriál Špinavý prachy uvede HBO.

„V šesti epizodách sleduje seriál Špinavý prachy (Tuff Money) mimořádnou situaci, ve které se ocitnou dva technici z oddělení veřejných prací. Doru a Ionel, dva technici dopravní signalizace, vtipkují o tom, že by mohli zmanipulovat provoz veřejné dopravy a vyloupit obrněný vůz, který převáží hotovost z banky. A ve finále musejí loupež provést. Všechny instituce, na které se obrátí se žádostí o pomoc ze zoufalé situace, mlsně očekávají svůj podíl na kořisti,” popsala Pavla Brožková z HBO Europe.

Kamarády Dora a Ionela ztvárnili herci Alexandru Papadopol a Cristian Bota. Ve vedlejších rolích účinkují Medeea Marinescu, Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Adriana Irimescu a Maruca Băiașu.

Reklama

Výběr článků

Načítám