Hlavní obsah

Langmajer skáče ve vánočním filmu ze střechy v Brně a dopadá v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jiří Langmajer si vyzkoušel kaskadérství při natáčení v Brně. Vánoční romantická komedie Přání Ježíškovi režisérky Marty Ferencové a producenta Adama Dvořáka vstoupí do kin 11. listopadu.

Z natáčení filmu Přání JežíškoviVideo: BIOSCOP CZ

 
Článek

Scéna pádu ze střechy vznikala na střeše brněnského hotelu Continental. Dopad už byl ale točen v pražské čtvrti Bubeneč.

Sám Jiří Langmajer ke svému výkonu říká: „Je to práce jako každá jiná. Ale po dlouhé době jsem zase padal do krabic a bavilo mě to. Na zádech jsem měl páteřák, takže jsem necítil vůbec nic.“

V hlavních rolích se v Přání Ježíškovi kromě Langmajera objeví i Richard Krajčo, Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Veronika Khek Kubařová, Elizaveta Maximová, Anna Polívková, Hana Vagnerová, Matěj Hádek, Jiří Burian, Táňa Pauhofová nebo Michal Isteník.

Foto: Bioscop

Jiří Langmajer ve filmu Přání Ježíškovi

„Máme obrovskou radost, že se na náš film diváci těší. Pět příběhů a podob lásky se navzájem proplétá, aby se všechny završily na Štědrý den. Co víc si přát v této době než šťastné konce. A naše touha je, aby i všem návštěvníkům kin film dělal radost, a všechna jejich přání se vyplnila,“ řekl producent a střihač Adam Dvořák.

Točilo se v Praze, Brně a Josefově Dole. Použito bylo 50 vánočních stromků, přibližně 3500 vánočních světel a ozdob, 170 filmových kostýmů, sníh přírodní, ale i vyrobený ze 40 kg jedlé sody, 50 tun sněhu seškrabaného při údržbě zimního stadionu a 40 litrů náplně do sněhostroje.

Trailer a filmová píseň Přání JežíškoviVideo: BIOSCOP CZ

Novinky jsou mediálním partnerem filmu Přání Ježíškovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám