Hlavní obsah

Kubařová hraje asistentku prezidentského kandidáta, která zaujme Hádka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další ukázku nabízi film Modelář. Herečka Veronika Khek Kubařová hraje ve snímku Evu, asistentku prezidentského kandidáta. Vyskytuje se hlavně ve scénách s Kryštofem Hádkem, který hraje hlavního hrdinu Pavla.

Ukázka z filmu ModelářVideo: Falcon

 
Článek

Právnička Eva zaujme leteckého operátora, který má se svým kamarádem Plechem (Jiří Mádl) půjčovnu dronů. Eva v Modeláři pracuje na pozici asistentky prezidentského kandidáta a díky ní se mohou Pavel a Plech se svými drony mimo jiné podílet na jeho kampani.

Foto: Falcon

Veronika Kubařová a Kryštof Hádek ve filmu Modelář

„On je tak neuvěřitelně uvěřitelný herec. Tváří se, že ne, ale má vše promyšlené, je to velká škola potkat se s ním před kamerou a vidět, jak si užívá každou nuanci,“ řekla o Hádkovi.

Jde o její první film s režisérem Petrem Zelenkou. „Petr je inteligentní, vše má propojené, pospojované, dokáže geniálně pracovat s humorem i s fakty a totálně zasáhnout a třeba i zmást diváka. Říkala jsem si, že já jsem spíš emocionální herečka a že se bojím, že bych od takového režiséra nedostala důvěru,“ uvedla. Při spolupráci v divadle si dle slov herečky „sedli“. „Petr ve mně dokázal otevřít nějaký nový rozměr mého herectví a to zřejmě umožnilo i naši další spolupráci na filmu Modelář, za kterou jsem nesmírně ráda,“ dodala.

Foto: Falcon

Veronika Kubařová

Foto: Falcon

Kryštof Hádek a Jiří Mádl hrají kamarády ve filmu Modelář.

V dalších rolích hrají například Zuzana Fialová, Helena Dvořáková, Kristýna Frejová, Richard Stanke, Miroslav Hanuš, Jiří Štrébl, Jiří Svoboda nebo Kamil Halbich. Modeláře uvede do kin Falcon 6. února.

Nominacím na Českého lva vládnou Vlastníci, Nabarvené ptáče a Staříci

Český lev

Reklama

Výběr článků

Načítám