Hlavní obsah

Krotitelé duchů nabízejí první ukázku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krotitelé duchů jsou zpět. Snímek s podtitulem ”Odkaz” nabízí první ukázku. Premiéra by měla být 9. července 2020.

Trailer Krotitelé duchů: OdkazVideo: Falcon

 
Článek

Ve filmu režiséra Jasona Reitmana se chudá svobodná matka se dvěma dětmi odstěhuje na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. Scénář k filmu napsali Jason Reitman a Gil Kenan.

Na filmu se podílejí i Bill Murray a Dan Aykroyd, třetí krotitel duchů Harold Ramis bohužel zemřel. Jason Reitman slíbil, že se tentokrát bude víc držet původního příběhu z 80. let.

Foto: Columbia Pictures

Další Krotitelé duchů mají premiéru v roce 2020.

V roce 2016 přišlo do kin pokračování, které odmítla většina fanoušků i kritiků. Nové postavy (Melissa McCarthyová, Kristen Wiigová, Kate McKinnonová a Leslie Jonesová) zklamaly, filmu chyběl kvalitní humor i napětí.

První Krotitelé duchů běželi v kinech v roce 1984. Stali se nejvýdělečnější komedií a na Oscarech byli nominováni v kategoriích vizuální efekty a filmová píseň. Kongresová knihovna v roce 2015 rozhodla o umístění komedie do Národního filmového registru jako kulturně, historicky a esteticky významného díla.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám