Hlavní obsah

Krásku Daddariovou mučí tchyně v komediálním seriálu The White Lotus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na HBO GO zamíří 12. července komediální minisérie The White Lotus z dílny Mikea Whitea. Jde o satiru na zdánlivou pohodičku v luxusním havajském letovisku pro movité hosty.

Foto: Profimedia.cz

Alexandra Daddariová

Článek

Jednu z hlavních rolí v projektu The White Lotus dostala aktuálně dost populární kráska Alexandra Daddariová. Rodilá Newyorčanka se začala prosazovat menšími rolemi v seriálech zhruba před 15 lety (Zákon a pořádek, Rodina Sopránů nebo oceňovaný dramatický seriál o realitě  americké nemocnice Sestřička Jackie). V poslední době se v televizi objevovala v sérii Why Women Kill.

Částečně pronikla i do Hollywoodu, ale zatím neměla tolik štěstí, aby se z ní stala hvězda první kategorie. Zahrála si třeba v komedii Pobřežní hlídka, v Nočním lovci nebo v nepříliš úspěšných snímcích Lost Girls and Love Hotels a Songbird.

V šestidílné satirické minisérii s ní hrají také Murray Bartlett, Connie Brittonová, Fred Hechinger, Jake Lacy a Natasha Rothwellová.

Foto: Profimedia.cz

Natasha Rothwellová

Hoteloví hosté se setkávají v umělém ráji a postupně se ukazuje, že není všechno tak dokonalé, jak se snaží předstírat. S puntičkářským manažerem letoviska Armondem to jde z kopce, podobně jako s pragmatickou manažerkou wellness centra Belindou.

Rozhádaná rodina Mossbacherů se skládá z otravné Nicole, manažerky a  workoholičky, která si nemůže pomoct a ke své rodině se chová jako k zaměstnancům. Její manžel Mark řeší jak nepříjemné zdravotní potíže, tak i komplex méněcennosti. Jejich pubertální syn Quinn, společensky neohrabaný gamer, objevuje krásy přírody a jejich dcera Olivia se svou kamarádkou cynicky hodnotí životní styl a hodnotový systém lidí kolem.

Do hotelu přijíždí také boháč Shane Patton s krásnou nevěstou Rachel. Shane a Rachel jsou zamilovaní, ale když se v tomto novém intimnějším prostředí začnou lépe poznávat, přestává idyla fungovat. Nevítanou návštěvou je navíc oblaží jeho vlezlá matka Kitty.

The White Lotus napsal i režíroval Mike White, producenty jsou Mike White, David Bernad a Nick Hall, koproducentem Mark Kamine. Seriál se natáčel na ostrově Maui.

Reklama

Výběr článků

Načítám