Hlavní obsah

Komedii s Hřebíčkovou zdržel virus, v srpnu jde do kin

Novinky, Stanislav Dvořák

Štěstí je krásná věc, romantická komedie s Petrou Hřebíčkovou a Karlem Zimou, vstoupí do kin 27. srpna. V dubnu premiéru překazila pandemie.

Foto: Bioscop

Petra Hřebíčková a Karel Zima

Článek

Ve filmu si zahráli také Jan Dolanský, Ondřej Pavelka, Marek Taclík, Tomáš Jeřábek, Zdeněk Godla, Markéta Hrubešová, Martin Písařík a David Novotný.

„Je to romantická komedie, takže má happy end a tím je v našem případě svatba,” prozradil režisér snímku Jiří Diarmaid Novák.

„To, že se vdávám, je hrozně dojemný. Oba jsme si s Karlem Zimou před oltářem poplakali. Karel je ve filmu hasič, takže jsme měli hasičskou svatbu,” svěřila se představitelka hlavní role.

„Natáčení bylo pro mě i Karla hodně zábavné, vyzkoušeli jsme si spoustu nových věcí. Bylo to adrenalinové, i plné romantiky a humoru,“ dodala jedna z nejobsazovanějších hereček.

Frontman Soundgarden zpívá Guns N’ Roses. Neznámá coververze je na internetu

Kultura

Nezaměstnaná dvojice ve filmu vyhraje balík peněz. „Vyhrát takový balík pro ně není výhra, ale spíš problém. Nedokážou s tím najednou nakládat a z toho vznikají vtipné situace. A samozřejmě taky problémy, takže to chvíli vypadá i na rozchod,“ popsali své postavy Jany a Čendy Hřebíčková a Zima.

Ve filmu zní slavná píseň Richarda Müllera Štěstí je krásná věc a také druhá, kterou nazpíval nově - Chladnej den s textem Gábiny Osvaldové.

Reklama

Výběr článků

Načítám